Ετσι για να μην αφήσω παραπονεμένο το αγόρι μου, που τελευταία κάνει σημαντικά βήματα στο χώρο της Γαστρονομίας......
Υλικά
Αλατίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε το σκόρδο, το κάρυ, την πάπρικα και το πιπέρι και αλείφουμε καλά καλά και αό τις δύο πλευρές. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα σκεύος και αφού στίψουμε 1/2 λεμόνι, ρίχνουμε λίγο λάδι και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τοποθετώ στο ταψί τη λαδόκολλα και βάζω μέσα τα ψάρια αφού έχω αλείψει την λαδόκολλα με το βούτυρο. Το σκεπάζουμε με τη λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-60'. Εξαρτάται από το φούρνο και από το πάχος του φιλέτου. Τα τελευταία 15' ανοίγουμε πάλι τη λαδόκολλα και το ψήνουμε στο grill για να πάρει χρώμα. Σερβίρεται με μπόλικο λαδολέμονο. Αφού η Φανούλα έκανε το food styling, ιδού το αποτέλεσμα....
Μ Π Ρ Α Β Ο Α Γ Ο Ρ Α Κ Ι Μ Ο Υ ! ! ! !
Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! ! !
Υλικά
- 2 Φιλέτα Πέρκας
- Σκόρδο σε σκόνη
- Πάπρικα
- Κάρυ
- Αλάτι αρκετό γιατί το συγκεκριμένο ψάρι είναι ανάλατο
- Χοντρό πιπέρι τριμμένο
- Λεμόνι
- Λίγο Λάδι
- Λίγο βούτυρο ή Μαργαρίνη
- Λαδόκολλα
Αλατίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Βάζουμε το σκόρδο, το κάρυ, την πάπρικα και το πιπέρι και αλείφουμε καλά καλά και αό τις δύο πλευρές. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα σκεύος και αφού στίψουμε 1/2 λεμόνι, ρίχνουμε λίγο λάδι και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τοποθετώ στο ταψί τη λαδόκολλα και βάζω μέσα τα ψάρια αφού έχω αλείψει την λαδόκολλα με το βούτυρο. Το σκεπάζουμε με τη λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45-60'. Εξαρτάται από το φούρνο και από το πάχος του φιλέτου. Τα τελευταία 15' ανοίγουμε πάλι τη λαδόκολλα και το ψήνουμε στο grill για να πάρει χρώμα. Σερβίρεται με μπόλικο λαδολέμονο. Αφού η Φανούλα έκανε το food styling, ιδού το αποτέλεσμα....
Μ Π Ρ Α Β Ο Α Γ Ο Ρ Α Κ Ι Μ Ο Υ ! ! ! !
Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! ! !
Φανούλα και Γεωργάκη μπράβο σας το αποτέλεσμα . . . απλά τέλειο.Μένει τώρα να το δοκιμάσουμε και εμείς.Καλό σαββατοκύριακο φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραιο φαινεται.. εχω και καιρο να κανω περκα, μου δωσες ιδεα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερα...
Γιαμι.....Γιάμι.....
ΑπάντησηΔιαγραφήθα ήθελα πολύ να δοκιμάσω!!!!...και επειδή μου αρέσει η πέρκα θα το φτιάξω σίγουρα!!!!
Φιλάκια!!!
Κοριτσάκι ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λογάκια. Φυσικά θα τα μεταφέρω και στον Γιργάκη. Φιλιά πολλά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή