Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Γενέθλια Ζαχαρένιας

   Σαν σήμερα πριν 5 χρονάκια ήρθε στη ζωή μου το απόλυτο αγγελούδι, το λουλουδάκι μου, η ζωούλα μου, το Κλεονικάκι μου, που  μαζί με το αγοράκι μου συμπλήρωσαν την ευτυχία μας!!! Σήμερα λοιπόν γιορτάσαμε τα γενέθλια της ζαχαρένιας μου με απόλυτη επισημότητα............καμία σχέση.....στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, με ατελείωτο παιχνίδι, μπουγέλα και πολλά γλυκά!!!!! Το θέμα της τουρτίτσας μας ήταν η γοργόνα που πάει να συναντήσει την νεράιδα και την μητέρα της.....μεγάλο σενάριο.....Με πολύ χαρά άκουσα ότι την απόλαυσαν όλοι γιατί πραγματικά έβαλα όλη μου την αγάπη. Η γεύση ήταν σοκολάτα, κρέμα και πάνω ζελέ κεράσι. Γιαμ, γιαμ!!!!
    Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους μας για τη συμμετοχή τους και την αγάπη τους !!!!! Ξέρετε πόσο σας αγαπώ και πόσο ψοφάω για αφορμές για παιχνίδι αλλά και πόσο μου αρέσει να σας περιποιούμαι.

Ηταν ένας υπέροχος αποχαιρετισμός του σχολικού χειμώνα και μία δροσερή έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών!!! Ηταν το απόλυτο διάλλειμα από τις χάλια μέρες που ζούμε!!!!


Φιλάκια πολλά μέχρι την επόμενη φορά...................!!!!!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μαξιλάρι Κλεονικούλας

Γεια σας και χαρά σας!!!!! Απέχω από το blog μου αλλά και από τα δικά σας γιατί έχει πρόβλημα και έχει κολλήσει το άτιμο και δεν με αφήνει να γράψω σχόλια σε κανέναν.....Αίσχος!!!!! Τα έχω πάρει στο κρανίο τόσο μα τόσο πολύ..........αλλά προσπαθώ να μην το βάλω κάτω και κάποια στιγμή φιλοδοξώ ότι θα φτιάξει.......


Σήμερα σας παρουσιάζω ένα ακόμα μαξιλαράκι που κέντησα για την πριγκιπισσούλα μου, το λουλουδάκι μου, το ζουζουνοκοριτσαρίνι μου που αγαπώ τόσο πολύ!!!!!!!!!


Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω σύντομα να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας!!!!!