Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Η τούρτα του sisouliniou και του fireman της


Sisoulini & Fireman
 
   Γεια σας και χαρά σας!!!!!    Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα κοριτσάκι, για την ακρίβεια κορίτσαρος, που μπήκε στη ζωή μου πριν 13 χρόνια και αμέσως την έβαλα στην καρδιά μου. Τα τελευταία χρόνια που δεθήκαμε πιο πολύ την θεωρώ αδερφή μου.....έτσι προκύπτει και το sisoulini!!!!!!
   To sisoulini είναι το Μαγδάκι!!!! Το sisoulini λοιπόν πριν ένα χρόνο, αφού τον παίδεψε τον fireman μία δεκαετία αν δεν κάνω λάθος, αποφάσισε να τον αποκαταστήσει. Επιτέλους..... γιατί τέτοιο ξεχωριστό παιδί σαν τον Χρηστάρα  δεν πετυχαίνεις συχνά!!!!! Γι'αυτό το γάμο όμως θα μιλήσω μία άλλη φορά...............σήμερα θα σας μιλήσω για την ξεχωριστή πρώτη τους επέτειο και για τη χαρά που μου έδωσαν όταν δέχτηκαν να τους φτιάξω την τούρτα της επετείου τους!!!!
   Τα δύο εξαιρετικά αυτά παιδιά ζουν σε ένα όμορφο σπιτάκι παρέα με τον γάτο τους, τον Ραμόν και φυσικά αυτά δεν έπρεπε να λείπουν από τη χαρά τους!!!!

 
Home sweet home & Ramon
    Σαν μεγάλη αδερφή λοιπόν που είμαι, εύχομαι η φλόγα αυτή που υπάρχει στις καρδιές αυτών των παιδιών να μην σβήσει ποτέ!!! Αντιθέτως να γίνει μία μεγάλη πυρκαγιά!!!!!
( Πρόκληση για το πυροσβεστικό Σώμα) .......χαχαχαχα!!!!!




  Φυσικά από τις φωτογραφίες της τούρτας λείπει το "1" ως κερί, που προστέθηκε μετά στην πάνω αριστερά γωνία.
   Και δύο λόγια για την τούρτα.....ήταν ανάμεικτη με σαντυγί από πάνω, κερασάκια και maltessars για την καρδιά, και πουράκια για εξωτερικό στόλισμα (λειτούργησαν και ως ο φράχτης του σπιτιού)!!!!!

Φυσικά μην ξεχάσω να σας ενημερώσω ότι αυτή η τούρτα προοριζόταν για το πάρτυ της επετείου που έγινε φυσικά ο κακός χαμός!!!!
              Να ζήσετε και πάλι ζουζούνια!!!!! Φιλάκια πολλά!!!

4 σχόλια:

  1. Σούλα (θα κατάλαβες ποιά :Ρ )Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 στις 6:09:00 μ.μ. GMT-7

    Καλά... για τη Μαγδούλα ήξερα τι σπουδαίο παιδί είναι... δεν θα την αγάπαγε διαφορετικά η Αντιγόνη... αλλά για σένα Φανούλα... τι να πω... Οι λέξεις ποτέ δεν θα είναι αρκετές να σε περιγράψουν :) Σε έβλεπα ότι είσαι ένα χαρούμενο κορίτσι, αλλά δεν ποτέ δεν περίμενα ότι είσαι ένας τέτοιος ακριβός θησαυρός !!!!
    Ετσι να είσαι πάντα ΦΑΝΗ... και να αγαπάς με πάθος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανούλα πολύ συγκινητικά τα όσα γράφεις....τώρα καταλαβαίνω γιατί η Μαγδούλα βούρκωνε ενώ τα διάβαζε.Να είσαι καλά και εσύ και τα παιδιά και να είσαστε όλοι πάντα καλά και ευτυχισμένοι.Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί(η Κατερινούλα μου τα φταίει!!!!) αλλά χαίρομαι γιατί τελικώς κατάφερα και δοκίμασα αυτή τη σούπερ σούπερ τούρτα που με γύρισε τόοοοσα χρόνια πίσω.Η γεύση της υπέροχη ελαφριά,βελούδινη βγαλμένη μέσα από τα παιδικά μας χρόνια που είναι τόσο καλά κρυμένα.Να είσαι καλά που με έκανες να θυμιθώ αυτές τις ωραίες γεύσεις από παλιά.....Φιλιά
    Υ.Γ. Μαγδούλα μου ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ να είστε πάντα μα πάντα ευτυχισμένοι και να γίνουν στη ζωή σας ότι εσείς επιθυμείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούλα μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να σε βρω αλλά όταν ανέφερες την Αντιγονούλα....σε τσάκωσα!!!
    Ειμαι σίγουρη τώρα που έφυγες από κοντά μας τα πρωινά οι ώρες σου θα είναι πολύ πιο όμορφες!!!!
    Σε φιλώ!!!!


    Ναντιάκι γλυκό γλυκό,
    η αλήθεια είναι ότι μας έλειψες πολύ το Σάββατο!!!!
    Ξέρεις ότι η γνώμη σου μετράει πολύ για μένα γι'αυτό και σε ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα σου λόγια!!!!! Εχεις δίκιο, η κρέμα στις τουρτες μου πλησιάζει αυτή την παλιά ελαφριά όμορφη κρέμα των γιαγιάδων και των παιδικών μας χρόνων!!!!!
    Σε φιλώ γλυκά κοριτσάκι και ελπίζω να τα πούμε σύντομα!!!!! Χαχαχαχαααα...η Φανούλα και τα αστειάκια της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά!
    Η τούρτα σου πραγματικά υπέροχη!!!!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή