Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Πάστα Φουντουκιού

          Είπα λοιπόν να ξεκινήσω να σας δείχνω τα θέματα που δημιουργώ, με κάτι πολύ, μα πολύ γλυκό..............για τα παιδιά, τα μικρά και τα μεγάλα!!!!!

          Για την αγαπημένη λοιπόν σε όλους μας Μερέντα ή Πάστα Φουντουκιού

          ΥΛΙΚΑ
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 150γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου ή λιωμένο)
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φουντούκια αλεσμένα
  • 1 σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1 γάλα ζαχαρούχο

         ΕΚΤΕΛΕΣΗ
      Λιώνω την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει, αφού την αφαιρέσω από την φωτιά, ρίχνω το ζαχαρούχο, το βούτυρο(*), το κακάο και τα φουντούκια.

(*) Αν θέλω να φάω την πάστα αμέσως τότε το βούτυρο θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
     Αν δεν θέλω να την καταναλώσω αμέσως, χρησιμοποιώ το βούτυρο λιωμένο και βάζω την         πάστα στο ψυγείο. Λίγο πριν την χρησιμοποιήσω την βγάζω από το ψυγείο.


Ιδού το αποτέλεσμα, ένα πρωινό Κυριακής λίγο πριν να κάνει ντου όλη η οικογένεια μαζί με whaffles!

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή σου εύχομαι και να αποκτήσεις πολλούς πολλούς αναγνώστες.Πολύ ωραία η πάστα σου.Μπράβο Φανούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε πρόλαβες βρε και το είδες!!!!!
    Ευχαριστώ πολύ Ναντιάκι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάμ...γιάμ..γιάμ.......
    Θέλω να την φάω τώρα...... :-))
    Καλή αρχή επίσης Φανούλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόλαβα και το είδα εγώ.Σε περίμεναααααααα.....φιλάκια καλό σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή