Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μαξιλάρι Χρηστάκου

Μαξιλάρι Χρηστάκου
Καλημερούδια!!!!!!!!!! Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί πρέπει να σκεφτώ τι θα ντυθούν τα βλαστάρια μου  για τις απόκριες και πρέπει να στολίσω το σπίτι, πράγμα που μάλλον θα το αναλάβει το αγόρι μου που του αρέσει τόσο πολύ!!!! Μην πάει το μυαλό σας ότι στολίζουμε έτσι γενικώς για να είμαστε στο κλίμα.........απλά το άλλο Σάββατο έχει γενέθλια το μεγάλο μου βλαστάρι οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι!!!!
Σήμερα λοιπόν θέλω να σας δείξω ένα μαξιλάρι που έφτιαξα για το αγοράκι μου, πριν καιρό βέβαια, αλλά δεδομένου ότι ζήλευε "ελαφρώς" που θα έφτιαχνα για το κοριτσάκι μου, είπα να του φτιάξω και εκείνου ένα. Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ δύσκολο να βρω ένα θέμα αγορίστικο αλλά νομίζω για αρχή καλό είναι. Θυμήθηκα και τα παιδικά μου χρόνια που έφτιαχνα τέτοια μαξιλαράκια....Ελπίζω να σας ξυπνήσω παιδικές σας αναμνήσεις και να κεντήσετε και εσείς τέτοια μαξιλαράκια για τα παιδάκια σας γιατί πραγματικά ομορφαίνει πολύ το κρεββατάκι τους!!!!

6 σχόλια:

  1. Φανούλα όντως με γυρίζεις πολλά χρόνια πίσω.Τα παιδάκια σου είναι πολύ τυχερά που έχουν αυτή την πολυτάλαντη μανούλα.Να είσαι καλά γλυκειά μου.Πανέμορφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Ναντιάκι με τα καλά σου λόγια.........προσπαθώ αλλά κι εγώ όπως κι εσύ θέλωνα κάνω τόσα κι άλλα τόσα και ποτέ δε φτάνει αυτός ο παλιοχρόνος............Thanks anyway!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανούλα όλα μπορείς να τα κάνεις,είσαι φοβερή και πολυτάλαντη και εκπληκτική μανούλα.Αντε τώρα σ αφήνω γιατί έχω να φάω μία φοβερή σουπίτσα . . . χα χα ξέρεις εσύ φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι πως είσαι ένα πειραχτήρι εσύ μικρό κι ας μη σου φαίνεται...........τρως σουπίτσα ε? Μπράβο, χαχαχαχα. Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια για ακόμη μία φορά!!!!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά με γύρισες πολλά χρόνια πίσω..... :-)
    Είσαι πολυτάλαντη μανούλα.... Μπράβο Φανή.....
    Ξετρελάθηκα πιο πολύ όμως με την "Tinkerbell"....
    καλά έχω κόλλημα εγώ με αυτή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααα, πονηρό κοριτσάκι προχωράς πολύ γρήγορα και δεν σε προλαβαίνω....δεν την έχω αναρτήσει ακόμα την δεσποινίδα οπότε....κρύβε λόγιααααααα.
    Λοιπόν την επόμενη φορά που θα πάω να αγοράσω το καινούργιο μαξιλαράκι θα πάμε μαζί.
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή