Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο Σχολείο μας

                           

         Καλησπέρα σας, Χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα Υγεία, Ευτυχία και Αγάπη!!!! Είχα πολύ καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο...........υπόσχομαι όμως να μην αφήσω ξανά το bloggaki μου χωρίς συντροφιά!!!!!
        Αφού λοιπόν κάναμε σπίτι τα μπισκοτοστολιδάκια μας για τα οποία σας έχω μιλήσει από την περσινή χρονιά, φέτος δημιουργήσαμε διάφορα πράγματα για το παζάρι του σχολείου μας. Μιλάμε φυσικά για το 100ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων. Είπαμε λοιπόν με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, του οποίου τυγχάνει να είναι η γραμματεύς.... να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο Παζάρι για να ενισχύσουμε τον Σύλλογο μας και κατά συνέπεια και τα παιδιά του Σχολείου!!!!! Πέσαμε με τα μούτρα λοιπόν στην δημιουργία, η οποία όσο κι αν φαίνεται εύκολο και απλό.....εμάς μας φάνηκε βουνό γιατί φυσικά δεν υπάρχει ποτέ ελεύθερος χρόνος όταν είσαι εργαζόμενη, μαμά.....!!!!! Ομως βάλαμε όλη την καλή μας διάθεση και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε!!!! Πρέπει εδώ να πω ότι το κλίμα μεταξύ μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου είναι άψογο και φυσικά αυτό μας κάνει να προσπαθούμε όλο και περισσότερο για το καλό του Σχολείου μας!!!! Τώρα ήρθε λοιπόν η ώρα να σας δείξω κάποια κομμάτια από την δουλειά μας!!!!

       Ξεκινάμε λοπόν με τις μπαλίτσες που έφτιαξε η Κική που δείχνουν την glamouristiki πλευρά της μπάλας!!!!!!        
Τις μπαλίτσες που έφτιαξε η Φανούλα (εγώ δηλαδή) με πιο παιδική διάθεση!!!
Τα γουράκια που έφτιαξε η Μαρία

Τα κολιεδάκια που έφτιαξε η Μαρία
Τα μενταγιονάκια που έφτιαξε η άλλη Μαρία

Τα γουράκια που έφτιαξε η Μαρία
Τα υπόλοιπα Διακοσμητικά που έφτιαξε η Μαρία
Τα Βαζάκια που έφτιαξε η Φανούλα



Τα γλυκά κερασματάκια της Ζωής

και φυσικά για το τέλος άφησα τις όμορφες κατασκευές που έκαναν τα παιδιά του Σχολείου
ειδικά για το παζάρι μας


Φυσικά όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα της δουλειάς μας αλλά αρκετά σας κούρασα!!!! Το σίγουρο είναι πως βάλαμε όλοι τα δυνατά μας, και εμείς και τα παιδιά και ευτυχώς είχαμε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αφού πρώτο μέλημα μας είναι το Σχολείο μας!!!!

Μετά λοιπόν από όλα αυτά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου
Χαρούμενα Χριστούγεννα
 και
ο Καινούργιος Χρόνος
να μας φέρει ότι επιθυμούμε πιο πολύ!!!!! 

3 σχόλια:

  1. Φανούλα μου όλες οι κατασκευές είναι υπέροχες.Οι μπάλες σου όμως κλέβουν...την παράσταση.Να είσαι καλά και του χρόνου.Καλές καλές γιορτές γλυκειά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι για τα καλά σου λόγια. Φιλάκια πολλά και Καλές Γιορτές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή